Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Ballade ved EM: – Danmarks shorts bryder polsk lov

Dannebrog

En lidt besynderlig sag udspiller sig i disse dage ved håndbold EM i Polen, hvor det danske landshold er godt i gang med at spille sig videre til semifinaler og finale.

Det kører for Mikkel Hansen og co. nu, men i en ny sag som har set dagens lys, er det danske landsholds shorts nu blevet forbudte, og det danske herrelandshold bryder derfor loven, når de spiller kampe ved EM. Hvorfor så det?

Unibet blev tidligere i år officiel betting partner for det danske herrelandshold i håndbold, og det betyder, at landsholdet spiller med Unibets logo på sine shorts under alle EM-kampene.

Desværre er Unibet ikke et registreret spilleselskab under polsk lov, og må derfor ikke reklamere i landet, på samme måde som udenlandske spilleselskaber uden dansk licens, heller ikke må reklamere aktivt i Danmark.

“Vi har fået en henvendelse fra det polske forbunds advokat, der meddelte os, at det er ulovligt at spille med Unibet på tøjet, fordi firmaet ikke er registreret i Polen og derfor rent juridisk her i landet opfattes som et illegalt spilleselskab”, bekræfter Carsten Grønmann Larsen, Danmarks delegationsleder i Polen og næstformand i Dansk Håndbold Forbund til TV2 Sport.

 

“Det polske forbund har lavet fejlen”

Det er angiveligt det polske håndboldforbund, som har kludret i sagerne, så der ikke på forhånd var informeret om, hvilke regler der gælder i Polen for reklame for spilleselskaber.

“Det er det polske forbund, der selv har begået en fejl. Sammen med EHF (det europæiske håndboldforbund, red.) skal de før et mesterskab udstikke regler for, hvad der er tilladt i deres land og deres lovgivning. Men der stod intet om reklame for spilleselskaber, og derfor har både vi og det franske forbund i god tro lavet aftaler med spilleselskaber på vores tøj”, siger Carsten Grønmann Larsen endvidere.

Carsten Larsen kalder endvidere situationen for “uheldig” og understreger, at “det er ubehageligt at være i Polen, og overtræde landets love”.

Det er dog ikke mere ubehageligt, end at det danske landshold til aftenens kamp mod Sverige, også har tænkt sig at spille med det nu meget omtalte logo på ballerne.

Da det ikke er det europæiske håndboldforbunds regler, Danmark bryder, får sagen ingen sportslige konsekvenser for det danske hold, oplyser det europæiske håndboldforbunds pressechef JJ Rowland.

Unibet bakker op om det danske landshold, og giver masser af gode tilbud på Danmarks håndboldkampe under EM, VM og alle andre kampe, hvor Danmark er involveret.

Kom i gang hos Unibet med en 1500 kr. betting bonus, og spil på Danmark ved EM.

 

Besøg www.unibet.dk >>

 

unibet-green-580x330