Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Cashgame undervisningsvideoer

Opret dig som medlem hos PokerNet, og få adgang til et kæmpe udvalg af cashgame videoer. Mangler du noget inspiration og noget pokerteori, er PokerNet.dk stedet.

Hvis du føler du er gået fast i dit pokerspil, og dit cashgame måske ikke helt kører som du godt kunne tænke dig. Så er der heldigvis hjælp at hente ovre ved PokerNet som huser nogle af Danmarks bedste pokerspillere, som enten har specialiseret sig indenfor cashgame, Sit & Go turneringer eller inden for multi table turneringer.

Alle instruktørerne er nøje udvalgt, ud fra det synspunkt, at de alle har spillet live og online poker i flere år, samt har succes med deres pokerspil. Desuden er det også vigtigt for PokerNet at deres instruktører, samtidig er dygtige til at lære fra sig. Så nye pokerspillere lettere kan sætte sig ind i de forskellige facetter af pokerspillet.

 

Se over 500 pokervideoer hos PokerNet

Et af de områder hvor du kan få noget ud af, at oprette dig som medlem og få adgang til deres over 500 forskellige instruktionsvideoer. Er hvis du savner noget kompetent undervisning indenfor cashgame, så du kan få pudset dit eget cashgame spil af i kanterne. Der findes poker undervisningsmateriale til cashgame spillere fra de helt små indsatser og op til de største indsatser.

Det vil altså sige, at det er ligegyldigt om du først lige er kommet i gang med at spille poker, og spiller på micro bordene, eller om du er en habil pokerspiller der spiller på highstakes bordene. Så vil du uden tvivl kunne få noget ud af at bruge et par timer om dagen hos PokerNet, og se de mange pokervideoer du har til rådighed.

Det koster ikke noget per måned at være medlem, og du har dermed fuld adgang til alle pokervideoerne og alt det andet undervisningsmateriale du kan finde hos PokerNet. Der kommer løbende nyt materiale og nye pokervideoer hele tiden så du kan hele tiden finde noget nyt materiale hvor du kan lære noget mere om pokerspillet.

 

Besøg PokerNet og se videoerne her!

 

pokernet-pn-580x330