Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Champions League Final

Der var drama forleden, da Real Madrid sendte FC Bayern München ud af dette års Champions League. Real Madrid vandt det første opgør i München med 2-1, og det betød at Bayern München skulle fremover stepperne.

Tight kamp

Kampen endte 2-2 og det betød, at Real Madrid lige akkurat kunne snige sig videre til finalen i dette års Champions League turnering.

Hvem de skal møde er dog endnu uvist, da kampen mellem Roma og Liverpool mangler at blive afviklet. Meget tyder dog på, at Liverpool cruiser sig i finalen, da de vandt det første opgør med hele 5-2.

For at AS Roma skal gå videre, vil det kræve en sejr på 3-0, og lige netop det resultat, var det de skulle bruge for at gå videre fra kvartfinalen, da de mødte FC Barcelona. Historien vil fortælle, at det lige netop var det, der skete, og derfor skal man aldrig sige aldrig.

Inden kampen mellem Roma og Liverpool, er det Real Madrid der er store favoritter til at vinde Champions League for tredje gang i træk. Kongeklubben giver netop nu odds 1.72 gange indsatsen igen, mens Liverpool står til odds 2.30 gange igen. Roma er der ikke stor tiltro til, men hvis du har det, kan du lige nu få odds 26.00 gange indsatsen igen.