Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Her er Champions League grupperne

secondchancesoccerI går blev det endelig tid til det, som vi alle har gået og ventet på. Lodtrækningen til Champions League sæson 2014/2015 fandt sted, og vi kunne endelig se, hvilke pragtkampe, som vi kan forvente os at se i løbet af efteråret. Mange store mandskaber var med i de forskellige puljer, og vi har fået nogle dynamitpuljer, som byder på de helt store kampe. En af de største opgør, bliver uden tvivl Real Madrid, der skal møde Liverpool FC, der endelig er tilbage i det fine selskab igen.

Foruden den kamp kan vi også se frem til, Bayern München mod Manchester City, FC Barcelona mod Paris Saint-Germain, Atletico Madrid mod Juventus og Arsenal mod Borussia Dortmund. Der er nogle vanvittigt spændende kampe i vente, og herunder bringer vi resultat af gårsdagens lodtrækning, så du kan se hvordan de 32 hold blev fordelt i otte grupper.

 

Se den store Champions League oversigt her —>

 

GRUPPE A: Atletico Madrid, Juventus, Olympiacos, Malmø FF.

GRUPPE B: Real Madrid, FC Basel, Liverpool FC, Ludogorets.

GRUPPE C: Benfica, FC Zenit, Bayer Leverkusen, AS Monaco.

GRUPPE D: Asenal, Borussia Dortmund, Galatasaray, RSC Anderlecht.

GRUPPE E: Bayern München, Manchester City, CSKA Moskva, AS Roma.

GRUPPE F: FC Barcelona, Paris SG, Ajax Amsterdam, Apoel.

GRUPPE G: Chelsea FC, Schalke 04, Sporting Lissabon, NK Maribor.

GRUPPE H: FC Porto, Shakhtar Donetsk, Athletic Bilbao, Bate Borisov.

På hjemmesiden Odds.dk er der en stor oversigt over den kommende sæson i Champions League. Du bør gøre dig selv at tjekke siden ud, hvor du kan få information om alt, hvad der rør sig i mesterholdenes turnering. Alt fra kampe, stillinger, resultater, topscorer, samt hvor du kan finde de bedste bonusser og odds på turneringen. Alt dette kan du finde her i overstående link.