Nordicbet med gode tilbud

secondchancesoccerNordicbet har for øjeblikket en kampagne der kaldes “Second Chance” og den omhandler at man kan få penge retur i nogle specifikke kampe.

Dagens Second Chance er kampen Fiorentina – Esbjerg I Europa League.

Esbjerg har overrasket alt og alle i Europa med deres kvalifikation til playoff-kampene i Europa League. Den kommende modstander er italienske Fiorentina, der er et giftigt mandskab med masser af mål i støvlerne. Skulle det gå hen og blive målfest på Blue Water Arena, så har Nordicbet en spændende “second chance” til dig. Hvis der scores 3 eller flere mål i kampens anden halvleg, refunderer vi tabte sportsbook bets (ikke LiveBet) på følgende 4 spilvalg: halvlegsresultat, korrekt resultat, halvleg/fuldtid og dobbeltchancen. Kunder kan få op til 500 kr. tilbage.

Det er altid vigtig at undersøge reglerne for bettingtilbud nøje så man ikke blive roverrasket. Ikke fordi der er noget galt med de forskellige tilbud men mere fordi der kan være småting man lige skal huske før man spiller.

Ovennævnte tilbud gælder kun kampen der spilles torsdag d.20. februar 2014 og gælder kun væddemål som er indgået før kampstart. Desuden får man kun refunderet op til 500 kroner hvis det man har spillet på er enten halvlegsresultat, korrekt resultat, halvleg/fuldtid eller dobbeltchancen. Kun singlevæddemål refunderes og man kan altså ikke spille et systemspil og få penge refunderet hvis Fiorentina kampen går amok i mål i 2. halvleg.

Det er også vigtigt at man spiller for egne penge. Altså dette her spil gælder ikke hvis det er bonuspenge man spiller for.

God vind og forhåbenligt kommer der masser af mål i 2.halvleg i Europa League kampen Fiorentina – Esbjerg.

[maxbutton id=”3″]