Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Odds på det tyrkiske mesterskab: – Bliver det Besiktas, Fenerbahce eller Galatasaray?

Simon Kjær og Fenerbahce er naturligvis blandt spidskandidaterne til det tyrkiske mesterskab i år, men det er de forsvarende mestre fra Besiktas, som er bookmaker-favoritter netop nu hos NordicBet.

Ser vi på odds på vinderen af Süper Ligi – det tyrkiske mesterskab – er der odds 2.50 på Besiktas, mens der er 3.70 på både Fenerbahce og Galatasaray.

Du kan læse mere om odds på Süper Ligi forneden, eller springe direkte til NordicBet.dk, som har masser af odds på tyrkisk fodbold og alle kampene i den bedste tyrkiske række.

Spil på tyrkisk fodbold hos NordicBet ->

 

Odds på vinderen af det tyrkiske mesterskab

Iflg. bookmakeren NordicBet, er det de forsvarende mestre fra Besiktas, som har de største chancer for at vinde mesterskabet i år. Netop nu er der odds 2.50 på Besiktas til at vinde guldet, mens Simons Kjærs Fenerbahce og Galatasaray ligger side om side til odds 3.70.

Herefter er der et stort spring til de nærmeste outsidere Bursaspor, som Frank Pingel engang tørnede ud for. Bursaspor kan spilles til odds 19.50, mens Jens Jønssons Konyaspor kan spilles til odds 35.00.

odds_tyrkisk_mesterskab_super_ligi

 

Istanbul-klubberne dominerer den tyrkiske Süper Ligi

Den tyrkiske Süper Ligi blev stiftet tilbage i 1959, og ligaen er stort set altid blevet vundet af én af de tre store Istanbul-klubber Besiktas, Fenerbahce eller Galatasaray.

Fenerbahce vandt det første mesterskab i 1959, hvor Galatasaray blev nr. to, og siden da har de to klubber duelleret om at være den mest vindende klub i Tyrkiet.

Galatasaray har vundet det tyrkiske mesterskab flest gange, da “Cim Bom Bom” har snuppet hæderen 20 gange, hvor ærkerivalerne fra Fenerbahce “kun” har vundet 19. Til gengæld har Galatasaray kun vundet sølv 10 gange, mens “Fener” har snuppet sølv hele 21 gange.

Tredjeviolinen i det interne Istanbul-opgør hedder Besiktas. “De sorte ørne” (Kara Kartallar) har vundet det Süper Ligi i Tyrkiet hele 14 gange og ligeså mange sølvmedaljer gennem tiderne. Besiktas vandt også i fjor, og er dermed regerende mestre i Tyrkiet.

Kun to klubber foruden de tre store Istanbul-klubber har vundet det tyrkiske mesterskab siden 1959. Trabzonspor og Bursaspor. Mens Bursaspor var en enlig svale der vandt til stor overraskelse i 2010, har Trabzonspor tidligere vundet seks mesterskaber og otte sølvmedaljer. Det var særligt i 1970’erne og 80’erne at Trabzonspor havde deres storhedstid i tyrkisk fodbold.

Ser vi på oddsene på det tyrkiske mesterskab tidligere i denne artikel, er der reelt også kun ét spørgsmål at besvare: “Bliver det Besiktas, Fenerbahce eller Galatasaray som snupper det tyrkiske mesterskab i år?”