Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Sådan ser det ud for dansk bordtennis i 2018

Danmark har flotte stolte traditioner hvad angår bordtennis, hvor man ellers ikke burde forvente meget af sådan et lille land.

I de seneste år har Danmark dog haft problemer med at skabe de store resultater, og her i 2018 kan vi heller ikke prale af nogle mesterskaber eller titler.

Jonathan Groth der i øjeblikket er Danmarks bedste bordtennisspiller og rangeret som nr. 19. på mændendes verdensrangliste har således været i 2 kvartfinaler i år. Her er han dog blevet slået ud i begge, som var i hhv. Ungarn Open og Qatar Open.

Senest turnering var ved Tyskland Open, hvor det blot endte med en placering blandt de 32 bedste, inden Danmarks bedste spiller måtte se sig slået.

Oprejsning til Danmark på vej?

Med OL om 2 år er det dog på tide, at Danmark begynder at steppe op, hvis der skal være nogle forhåbninger om medaljer eller gode resultater ved legene i Tokyo.

Oprejsningen kan dog være på vej, da ingen ringere end Danmarks bedste bordtennisspiller nogensinde, er på vej til et storslået comeback.

Michael Maze har nemlig i en alder af 36 år valgt at genoptage bordtenniskarrieren, og han har hurtigt gjort det klart, at hans store mål er OL i Tokyo 2020.

Danske Maze trak sig ellers tilbage i 2016, hvor han grundet skader meldte fra til OL Rio få måneder før legene begyndte. Michael Maze udtalte dengang, at han ikke kunne træne på fuld kraft pga. konstante smerter, og der var derfor ingen chance for, at han kunne konkurrere på konkurrenceplan.

Her to år senere har piben dog fået en anden lyd, og Michael Maze kan igen træne med på fuld kraft. I mellemtiden har Michael Maze dog ikke holdt pause, han har fortsat spillet udvalgte kampe for klubben Roskilde BTK 61.

Her er det hovedsageligt Champions League kampene, som han har spillet, og da han i slutningen af sidste år spillede lige op mod ingen ringere end Timo Boll og Jun Mizutani, så fik han blod på tanden til et comeback.

Der er dermed spændende at se, om Maze bliver klar til OL 2020 i Tokyo.