Spil på Hobro – Fredericia i DBU Pokalen

I denne uge er der igen pokalbold i Danmark, og allerede i aften tager Hobro hjemme imod FC Fredericia i en kamp, som på papiret ser ualmindelig tæt ud.

Hjemmeholdet Hobro fører i skrivende stund NordicBet Ligaen og tager altså imod Fredericia, der p.t. indtager 6. pladsen i landets næstbedste række.

Hos Bet365 har man stukket nogle gode odds ud på kampen, og her tegner der sig et billede af, at det bliver en yderst jævnbyrdig affære.

asian_handicap_dbu_pokalen

Spil på kampen hos Bet365.dk >>

Du kan vælge at spille det klassiske 1-X-2 væddemål, hvor du kan se Fredericia er spinkel favorit trods det faktum, at man møder Hobro der som nævnt fører landets næstbedste række, mens gæsterne fra trekantsområdet selv ligger placeret midt i rækken.

Vi ser dog noget værdi i at vælge at spille på Asian Handicap på denne kamp, hvor du kan se at ingen af holdene er tildelt et handicap før kampen. Spiller du på Hobro sejr får du 1.975 gange pengene igen, og hvis kampen skulle slutte uafgjort får du din indsats tilbage, da kampe på Asian Handicap ikke kan slutte uafgjort. Vi synes, der er fin værdi i at spille Hobro til så fint et odds, givet at de har hjemmebane og på papiret er et stærkere hold end Fredericia.

Vi skal dog ikke længere tilbage end til d. 3 oktober for at finde det seneste opgør mellem de to mandskaber, og her vandt Fredericia på hjemmebane en sikker 3-0 sejr over Hobro, så måske har Fredericia luret hvordan topholdet skal spilles? Med til historien hører det dog, at Hobro ikke har tabt siden.

Hvis du tror mere på, at Fredericia gentager successen er det også et rigtigt flot 1.825 odds at hente på dem på Asian Handicap. Skulle kampen slutte uafgjort, får du som bekendt dit indskud tilbage.

Valget er dit!